Klæd dig på efter din kropsform

Vi har ikke alle den samme kropsform og nogle er mere glade for den end andre. Uanset om du har lidt for meget på sidebenene, om du er tynd, høj eller lav, vil du kunne finde forskellige tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af netop din kropsform.

Det handler i en høj grad om, at fremhæve alt det positive ved din kropsform og ligeledes arbejde med det visuelle og dermed forbedre det man synes kan være negativt på ens krop.

Pæreformet

Har du en forholdsvis lang og slankt hals, smalle skuldre samt en lille barm også i omkredsen, men samtidig fyldige lår og hofter, vil du med stor sandsynlighed have kropsformen, pæreformen. Nogle har sågar også en smal talje i forhold til deres hofter.

Din kropsform kan du som sådan ikke ændre på. Lige meget om du træner vild hårdt og står knivskarpt, vil du stadig have karakteristika, der hælder hen i mod pæreformen igen. En kropsform som du skal lære at leve med.

klaed-dig-paa-efter-din-kropsform

En god idé er derfor at have bukser eller jeans på, der sidder lidt løst omkring dine hofter og er lavet af et let mere elastisk materiale. Korte jakker eller frakker der går dig til under hofterne, vil også klæde dig og dine former.

Du bør dog holde dig fra store skuldertasker, der stopper lige omkring dine hofter samt underdele i tykt fløjl eller andet. Det kan få din krop til at se større ud end den er og det er de færreste, der har i sinde at sende det signal.

Æbleformet

Kendetegnet ved en æbleformet krop er, at du ofte vil have en stor barm, mave, smalle hofter, en lille numse samt slanke ben. Du vil med andre ord have mere fylde på midten af din krop. Du bør derfor gå efter toppe og bluser, som sidder lidt løst på din mave. Gerne en med en god udskæring til din barm, da den tiltrækker opmærksomheden væk fra din mave.

Lad være med at gå med stramme toppe eller T-shirts, da det vil fremhæve din mave endnu mere. Undgå helst også højtaljede bukser og bukser der starter på midten af din mave. Gå i stedet med stramme jeans, der fremhæver dine slanke ben.

Timeglas

Denne kropsform er den ideelle kvindekrop ikke kun for kvinder, men også en kvindekrop som mænd er vilde med. Ved denne kropsform handler det i en høj grad om, at vise dine lækre former.

Undgå lange bluser der går langt ned over din numse, da din krop vil drukne i dem. Ligeledes bør du også helt undgå skinny jeans og leggins, da det vil fremhæve din underkrop helt forkert. Mere på ModeJagten.dk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *